Стан охорони праці, ведення мисливського господарства та санітарний стан лісів, обговорили лісівники на виробничій нараді

Під керівництвом директора ДП «Голованівський лісгосп» Костянтина Гончаренка 11 листопада відбулася виробнича нарада за участю головних спеціалістів, лісничих. На нараді розглянули питання сезону полювання на копитних та хутрових диких тварин, санітарний стан лісів та ряд господарсько-виробничих питань. Одне з головних питань, яке обговорили учасники засідання, – стан охорони праці на підприємстві.

Як наголосив директор підприємства Костянтин Гончаренко, – це один з найважливіших напрямків роботи, над яким у структурних підрозділах мають працювати щоденно, адже від дієвої системи управління охороною праці залежить безпека, життя та здоров’я працівників. Про санітарний стан лісів, виконання сортиментної структури головного користування доповів головний лісничий Роман Мельник. Зупинився також доповідач на питаннях стану залишків лісопродукції та на відкритті у лісництвах ялинкових ярмарків, посиленні охорони хвойних молодих насаджень та збільшенні кількості рейдів, що здійснюють працівники лісової охорони.

У ході наради розглянули ряд актуальних виробничих питань – аналіз балансу доходів та витрат, використання автотранспортної техніки, особливості стану ціноутворення на підприємстві. На завершення наради директор підприємства Костянтин Гончаренко  акцентував увагу на напрямках роботи, які треба посилити, окреслив шляхи удосконалення роботи та визначив основні аспекти для покращення лісогосподарської діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *