Незаконна порубка – карається Законом!!!

Під час здійснення рейдів, державною лісовою охороною ДП «Голованівське лісове господарство», було затримано громадянина, який вчинив незаконну порубку дерев на території Вільховатського лісництва. Не маючи спеціального дозвільного документу на використання лісових ресурсів (лісорубного квитка), здійснив незаконну порубку дерев, що призвело до істотної шкоди, яка була заподіяна ДП «Голованівський лісгосп». За заявою посадових осіб підприємства правоохоронними органами було відкрито кримінальне провадження.

Вироком Гайворонського районного суду Кіровоградської області затриману особу було визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка) та призначено покарання у виді 1 (одного) року обмеження волі. Лісівники державного підприємства “Голованівське лісове господарство” закликають усіх бути свідомими громадянами, не нищити ліси та не скоювати ні злочинів, ні правопорушень. Пам’ятайте, що відповідати перед законом доведеться не тільки тим браконьєрам, які незаконно зрубали дерево, а й тим, хто його перевозив, зберігав чи продав.

Наш спільний громадянський обов’язок – не допустити перетворення нашого краю в пустелю, оберігати від незаконної діяльності наші ліси – унікальні творіння природи та людської праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *