Глованівські лісівники долучилися до всесвітнього дня прибирання!

Всесвітній день прибирання (англ. World Cleanup Day або WCD) — Глобальна програма соціальних дій, спрямована на боротьбу з глобальною проблемою твердих відходів, включаючи проблему морського сміття. Цього року цей день припадає на 18 вересня. Минулого тижня ми анонсували, що 18 вересня, по всій Україні та в 180 країнах світу буде проводитись акція «Всесвітній день прибирання» – World Cleanup Day».

Проблема зі сміттям в навколишньому середовищі набрала глобальних масштабів. Сучасна культура споживацтва призводить до того, що людство продукує таку кількість сміття, яку практично неможливо утилізувати. Основним меседжем цієї акції є те, що варто зменшувати забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю, а також допомогти людям помітити проблеми з відходами в їх найближчому оточенні та почати вживати заходи щодо їх усунення вже зараз.

Працівники ДП «Голованівське лісове господарство»  не залишились осторонь та також долучились до міжнародної акції World Cleanup Day та здійснили прибирання прибережної зони  річки Синюха Вільшанського району Як виявилось, багато людей дуже безвідповідально поводяться з відходами які продукують. Стихійні сміттєзвалища на територіях, що знаходяться подалі від людських очей є досить поширеним явищем. Закликаємо бути відповідальними, та думати про те, що ми залишимо після себе нащадкам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *