Відбулося засіданні колегії КОУЛМГ

Сьогодні відбулося засідання колегії обласного управління лісового та мисливського господарства, яке проходило під головуванням начальника управління Наталії Ревенко, обговорили питання бухгалтерського обліку та підсумки роботи лісогосподарських підприємств в осінньо-зимовий період.

За словами завідувача сектору бухгалтерського обліку Тетяни Проценко, за п’ять місяців 2022 року лісогосподарськими підприємствами сплачено податків та зборів до бюджетів усіх рівнів у сумі 47 млн. 560 тис. грн., єдиного соціального внеску – 13 млн. 563 тис. грн.. Недоїмка до бюджету станом на 01.04.2022 року склала 1млн. 901,4 тис. грн.. Бухгалтерські служби підприємств забезпечені в повному обсязі комп’ютерною технікою.

Про підсумки роботи лісогосподарських підприємств в осінньо-зимовий період 2021-2022 років доповів головний спеціаліст Анатолій Кріпака. Він зауважив, що лісгоспи проводять роботу з підвищенню енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів. Для теплозабезпечення виробничих і адміністративних приміщень використовується 50 котлів, які працюють на твердому паливі. Обсяг використаних паливно-енергетичних ресурсів за осінньо-зимовий період становить 634,7 тон умовного палива загальною вартістю 8,8 млн. грн.

Протягом 2021-2022 років підприємствами проведено заміну котла опалення на ДП  «Чорноліський лісгосп».

В адміністративній будівлі Кирилівського лісництва ДП «Чорноліський  лісгосп»,  придбано новий твердопаливний котел Thermo Alliance PLUS  VPSFW 40, вартість  разом з встановленням становить 129,6 тис.грн. У ДП «Голованівський лісгосп» та ДП «Онуфріївський лісгосп» встановлено 5 одиниць кондиціонерів повітря на суму   99,27 тис.грн. В кімнаті відпочинку ДП «Чорноліський лісгосп» встановлено три   енергозберігаючих вікна на загальну суму 24,65 тис.грн. В ДП «Олександрівський   лісгосп» встановлено 14 енергозберігаючих вікон на суму 101,85 тис.грн, 8 вікон в   ДП «Голованівський лісгосп» на суму 26 тис.грн. Проведено заміну і монтаж 9  одиниць вхідних дверей в ДП «Олександрівський лісгосп», та 6 одиниць в ДП «Голованівський лісгосп», всього на суму 108,7 тис.грн.

Учасники засідання заслухали інформацію щодо питань, які розглядались напередодні під час колегії Держлісагентства України.

Голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Марина Слюсарова подякувала підприємствам за активну позицію щодо відправлення гуманітарної допомоги Збройним Силам України.

У підсумковому слові Наталія Ревенко наголосила на забезпеченні виконання заходів з охорони та захисту лісів від пожеж та незаконних рубок, ще раз звернула увагу керівників підприємств щодо підтримання працівниками правил безпеки під час воєнного стану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *