Інтернет-магазин “ДроваЄ” – незабаром купивути дрова стане ще простіше

«ДроваЄ» – державний онлайн-ресурс для продажу дров населенню, який зараз знаходиться на стадії розробки. Запуск планується до початку опалювального сезону.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля Держлісагентство інтенсивно готується до опалювального сезону 2022-2023 рр. Міністром захисту довкілля та природних ресурсів Русланом Стрільцем поставлено завдання збільшити обсяги заготівлі дров для достатнього забезпечення населення паливом. Особлива увага приділяється забезпеченню дровами тих областей, енергетична інфраструктура яких постраждала внаслідок повномасштабного вторгнення рф.

“Ми розуміємо, що окрім заготівлі необхідних об’ємів продукції, потрібно також забезпечити громадян простим і комфортним інструментом для її замовлення. Тому ми почали розробку державного онлайн-магазину дров. Скоро замовлення дров стане таким же простим і зручним процесом, як і шопінг в улюбленому онлайн-магазині”, – пояснив заступник Голови Держлісагентства з питань цифровізації Віктор Смаль.

Для покупки дров необхідно буде виконати кілька простих кроків:

  • Зареєструватися на ресурсі;
  • Обрати лісгосп;
  • Визначитися із типом дров’яної продукції та її об’ємом;
  • Здійснити оплату.

Слідкуйте за нашими новинами та не пропустіть запуск нового ресурсу «дроваЄ».

За матеріалами: ДАЛРУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *