Відбулась конференція трудового колективу ДП «Голованівський лісгосп» та звітно-виборна профспілкова конференція

На днях відбулась конференція трудового колективу ДП «Голованівський лісгосп» та звітно-виборна конференція. На порядку денному стояло кілька питань: підведення підсумків виконання колективного договору підприємства за 2017-2020 р та прийняття змін до Колективного договору на 2021-2025 роки, та вибори голови профспілки і членів профспілкового комітету.

У своєму виступі директор лісгоспу Гончаренко Костянтин Васильович проінформував присутніх що основні показники роботи за 2020 рік виконано. Основна задача лісівників це створення та збереження лісів. За минулий рік садіння і висівання лісу було здійснено на 67,0 га, догляд за лісовими культурами на 1522 га, заготовлено насіння 6639 кг. Середня заробітна плата штатних працівників станом на 01.01.2021 року становила 16944 грн. Цільові витрати на охорону праці склали 253,7 тис.грн., у розрахунку на 1 працівника – 2670 грн. На підприємстві забезпечено виконання комплексних заходів з охорони праці. Костянтин Васильович подякував лісівникам за сумлінну роботу щодо збереження, раціонального використання та дбайливого відтворення лісів і висловив побажання утриматись на досягнутих позиціях і у виробничих показниках і в соціальному захисті працівників.

Голова профкому Стрільчук Надія Дмитрівна проінформувала присутніх про виконання окремих пунктів до нині діючого колективного договору, що мали соціальну направленість: виплати на оздоровлення і лікування, одноразові заохочення до свят, ювілейних дат, матеріальну допомогу при одруженні, народженні дітей, часткову компенсацію ритуальних послуг. На підприємстві не забувають і за пенсіонерів, яким протягом року надавалась матеріальна допомога: на придбання палива для опалення будинків, до Дня працівника лісу, були надані новорічні подарунки.

Активним було обговорення доповідей. Члени профспілки надали позитивну оцінку виконання всіх пунктів колективного договору за 2017-2020 рік, а також надали пропозиції щодо змін до Колективного договору на 2021-2025 р. Учасники конференції схвалили зміни до Колективного договору на 2021-2025 роки. За результатами голосування на звітно-виборній конференції головою профспілки знову обрано Стрільчук Надію Дмитрівну, а у профспілковий комітет разом з головою увійшли Глобенко О.А, Марківський Ю.Л, Гусар Р.В, Животовський В.М., Шевченко М.М.

Прес-служба ДП «Голованівський лісгосп»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *