1 вересня – День знань

1 вересня – День знань та початок нового навчального року! Це хвилюючий момент для кожного із нас, який завжди означає відкриття нової дороги – дороги до знань, до нових звершень. Це особливе свято ми неодмінно пов’язуємо із прагненням до інтелектуального та духовного збагачення. Це свято не минає жодної родини. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги. Особливо, хочу привітати зі святом дорогих першокласників.

Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні. Нехай новий навчальний рік буде наповнений святковою атмосферою, барвами осінніх квітів. Хай відкриє він перед вами нові горизонти пізнання себе і світу. Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії – виховання підростаючого покоління. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє. Вчитель – це професія від Бога, а всі інші професії – від учителя. Здоров’я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів.

Шановні батьки! Щиро вітаю вас зі святом 1 вересня! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності. Тож нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх розпочатих справ. Зі святом Вас – із Днем знань.

З повагою, Костянтин Гончаренко, директор ДП «Голованівський лісгосп»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *