“Крізь пекло афганської війни”

Кавунський Ігор Анатолійович народився в с.Ємилівка Голованівського району Кіровоградської області 15 жовтня 1965 року. До лав Радянської Армії Ігоря Анатолійовича призвали у 1983 році. Після кількамісячної підготовки в навчальному центрі його направили до десантно-штурмової маневреної групи прикордонних військ, що вели бойові дії в Афганістані. Перший рік Кавунський служив у відділі розвідки і зв’язку, а потім – у складі бойової групи, що здійснювала попередню “зачистку” територій для проведення подальших військових операцій. Перший рік Кавунський служив у відділі розвідки і зв’язку, а потім – у складі бойової групи, що здійснювала попередню “зачистку” територій для проведення подальших військових операцій. Ігоря Кавунського нагородили медаллю “За відвагу”.

В 1987 році, Ігор Анатолійович вступив до Київської вищої школи МВС. Потім – служба в органах внутрішніх справ. Кавунський пройшов шлях від молодшого інспектора позавідомчої охорони (як вона тоді називалась) при Голованівському райвідділі до начальника міліції Гайворонського району. В 2012 році був звільнений у відставку за вислугою років. З 2020 року Ігор Анатолійович працює мисливствознавцем у ДП «Голованівський лісгосп» Вільховатського лісництва.

ДП «Голованівський лісгосп» засвідчує свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Хай затишок, добро і шана оточують вас скрізь! Від усього серця бажаємо вам і вашій родині здоров’я, затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *